1. Introducerend gesprek

Tijdens dit gesprek stellen we gerichte vragen om uw klacht en persoonlijke hulpvraag beter in kaart te brengen. Op basis van de verkregen informatie passen we ons onderzoek kwalitatief aan.

2. Klinisch en biomechanisch onderzoek

Het onderzoek omvat specifieke hoekmetingen betreffende de stand van de gewrichten en de bewegingsmogelijkheid van de spieren. Deze metingen vormen de basis van het ontwerp van uw volledig op maat gemaakte zolen.

3. Ganganalyse

Deze analyse brengt dynamische afwijkingen aan het licht. U wordt gevraagd om op een loopband of de begane grond te stappen en te lopen. Via een high speed camera wordt de beweging van het volledige lichaam gefilmd vanuit verschillende oogpunten. De beelden worden achteraf zorgvuldig geanalyseerd.

4. 3D scan

Via een nauwkeurige 3D scan van beide voeten afzonderlijk kunnen we garanderen dat uw zolen perfect aansluiten aan de vorm van uw voeten. Gespecialiseerde software laat ons toe een uniek zoolontwerp te designen, voor linker- en rechtervoet verschillend. Dit ontwerp bestaat uit specifieke correcties, die de stand van uw voeten naar zijn meest optimale positie stuurt, alsook ontlastende elementen, die zorgen voor een groter draagcomfort. Het digitale ontwerp van uw op maat gemaakte zolen wordt rechtstreeks verstuurd naar het > BORGinsole lab , waar ze worden vervaardigd.